عشوه بی اندازه داری♬♫ معلومه که تو تازه کاری با ما سرِ ناسازگاری داری♬♫ بیخیال ما شو برو دست بردار پاشو برو نه نمیخوام دیگه تو رو
آهنگ جدید سامی بیگی کارت ندارم
♬♫ کاری به کارت ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم♬♫ میگی دل نداری آره ندارم حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم♬♫
دانلود آهنگ سهیل رحمانی دست خودم نیست
دلمو از سرِ راه نیوردم بدم دستِ تو چجوری باور کنم احساس و علاقه ی تو رو♬♫ نگو دوسَم داری نمیشناسی تو حتی منو میدونی کاری به کارت ندارم ، برو کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫
حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم دلمو از سرِ راه نیوردم بدم دستِ تو چجوری باور کنم احساس و علاقه ی تو رو♬♫ نگو دوسَم داری نمیشناسی تو حتی منو میدونی کاری به کارت ندارم ، برو کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫ حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم کاری به کارت ندارم میگی دل نداری آره ندارم♬♫
حوصله یِ دردسری که میاد و نمیره ندارم تمامِ دین و دنیایم، فدای دردِ سرهایت چه دردی میکشم وقتی، که دورم از نفسهایت♬♫ شبیه آدمِ برفی، اگر تنها ترین باشم تورا اینگونه میخواهم، تورا تنهای تنهایت کسی جز من چه میفهمد؟کسی
دانلود آهنگ
دانلود آهنگ پازل بند ببینیم همو
دانلود آهنگ مهدی جهانی اگه بودی
آهنگ مرتضی اشرفی چجوری دلت اومد بیس دار
ندارم ,تو ,کاری ,کارت ,ندارم♬♫ ,دل ,کاری به ,به کارت ,کارت ندارم ,یِ دردسری ,نداری آره